Cekol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hejo! Ostatnio zainstalowałem sobie Vistę 64 bit Mam dziwny problem z Directxem 10 i kartą ATI radeon 3850. Gry kozystające z dx10 strasznie mi mulą , a gry na dx9 troche gożej niż na xp (ale to po dobno normalne) Lecz mnie zdziwiła sytuacja, gdy gra się zacina na ok.5s po czym znikają pewne textury i gra działa dalej... Więc odpalam dxdraga, i co widze? Nie wiem , czy na wiście tak to powinno wyglądać, ale to jest jakieś dziwne. Brak funkcji testowania dxdraw i dx3d , oraz ten dziwny napis "Przybl.całk.il.pam: 1275 MB" moja karta ma 512MB! :o Sterowniki instalowałem joz kilka razy ale nic nie pokmagało. I nowe ze strony , i te z płyty i jakieś z przedśrednioweiecza, i nic nie działa :( MAcie może jakieś wskazówki dot tego problemu? :) Czekam na odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zainstaluj vistę 32 bit. Większość gier ma problemy z vistą x64 tak samo jak z XP x64. btw. Jaki CPU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 jak dla mnie to zmarnowales kase na tego radeona.. mogles kupic 4850 O/C z taktowaniem 700mhz za 700 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tak, tylko ta co on kupił jest po 300zł młotku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ale co to ma do rzeczy, młotku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 400 zł różnicy młotku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi