Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Krótko i bez zbędnego paplania.... Jak można sprawdzić ile fps'ów ma obecnie dana aplikacja?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Krótko i bez zbędnego paplania.... Jak można sprawdzić ile fps'ów ma obecnie dana aplikacja?... GML draw_text(x,y,"FPS: "+string(fps)) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ekhm... nie chodzi mi o kod. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Fraps http://www.fraps.com/download.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 hm? przecież fraps do program do nagrywania filmików >_< a że fpsy pokazuje-tak,ale ile fpsów ma filmik w czasie nagrywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Lol naciskasz chyba F12 i już -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jak się go obsługuje?... ustawiłem miejsce wyświetlania, zminimalizowałem, kliknąłem f12 i nic.. potem sprawdziłem resztę klawiszy.. też nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 LOL! jak się to ustawi,to jak się kliknie F12 pokaże fpsy programu albo nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ... fraps chwyta tylko okienka które korzystają z directx lub opengl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Uf... działa. Dzięki za pomoc (wszystkim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi