XivroX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam. Mam drobny problem, bowiem GM normalnie wyświetlał u mnie polskie znaki i było dobrze. Od krótszego czasu zaczyna wywalać błędy, kiedy takie znaki znajdzie. Błąd mówi: 'Unexpected symbol'. Jeszcze zanim gra zostanie włączona. Wszystko było dobrze, musiałbym cały kod poprawiać a backup jest ze zbyt późnego okresu, w nim też wywala błąd. co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jeśli nie piszesz ich w stringu to: NIE NAZYWAJ OBIEKTOW, ROOMOW, ZASOBOW NAZWAMI ZAWIERAJACYMI POLSKIE ZNAKI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 na śmierć o tym zapomniałem O_o. Okazało się, że nazwałem jedną zmienną 'wyważone_drzwi', a przez to ciągle wskazywało tak, jakby coś w stringach było źle. Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi