Ghost Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Może mi ktoś zrobić menu w stylu RPG? Creditsy? Dobrze. Pzyciski: Play, Info, Exit Rozmiar: 132x44 Thanks in Advance. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Są rpg i rpg. Takie Tibijskie, postapo czy wsio ryba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Rozmiar: 132x44 Całego menu, czy przycisku? :D Tak w ogóle: 1. Co ma przedstawiać tło. 2. Jakieś informacje o przyciskach? 3. Pixelart czy wszystko jedno? 4. Wszystko w jednym, czy wszystko oddzielnie (tło, przyciski)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Całego menu, czy przycisku? :D Tak w ogóle: 1. Co ma przedstawiać tło. 2. Jakieś informacje o przyciskach? 3. Pixelart czy wszystko jedno? 4. Wszystko w jednym, czy wszystko oddzielnie (tło, przyciski)? 1. Nic, poprostu jakiś ładny efekt przycisku. 2. Podałem w pierwszym poście. Mają być PRZYCISKI! 3. Wszystko jedno. 4. Wszystko oddzielnie :) @Dżaps: Wsio ryba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 1. Co ma przedstawiać tło. 1. Nic, poprostu jakiś ładny efekt przycisku. Lol, ale to ma być science-fiction, współczesne czy coś średniowiecznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 @Dżaps: Wsio ryba biggrin.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Japanstache: Wyobrażasz sobie futurystyczne przyciski w np. grze, której akcja dzieję się w średniowieczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wyobrażam. Cywilizacja obcych/kosmiczne wrota/wehikuł czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wyobrażam. Cywilizacja obcych/kosmiczne wrota/wehikuł czasu. To było do przewidzenia (odpowiedź). Chodzi mi o to, że tą pracę robimy w ciemno. Niech nam powie choć kapkę o jego wymaganiach bo jak wsio ryba to sobie mogę w paincie prostokąty porobić i powiem, że się strasznie namęczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 To było do przewidzenia (odpowiedź). Chodzi mi o to, że tą pracę robimy w ciemno. Niech nam powie choć kapkę o jego wymaganiach bo jak wsio ryba to sobie mogę w paincie prostokąty porobić i powiem, że się strasznie namęczyłem. Wy nie umiecie czytać? W stylu RPG! Tło najlepiej czarne, a tekst biały :P I tam jakieś ozdóbki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pierwszy post: Może mi ktoś zrobić menu w stylu RPG? Creditsy? Dobrze. Pzyciski: Play, Info, Exit Rozmiar: 132x44 Thanks in Advance. :D Potem: 2. Podałem w pierwszym poście. Mają być PRZYCISKI! Przyciski w menu 132x44...one maja byc 1 pixelowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pierwszy post: Potem: BOŻE, JA ZWARIUJE! Może mi ktoś zrobić menu w stylu RPG? Creditsy? Dobrze. Pzyciski: Play, Info, Exit Rozmiar: 132x44 Thanks in Advance. Nie widzisz tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 W stylu RPG! BOŻE, JA ZWARIUJE! Teraz to chyba ja zwariuje!! Co to za styl RPG?! Czym by się różniły przyciski w stylu RPG, od RTS albo MMORPG? Możesz mi to wytłumaczyć, bo nie wiem co to jest STYL RPG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 O stylu rpg mówimy gdy przycisk ma mieczyk lub uszy elfa (chociaż to to już bardziej styl fantasy niż stricte rpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 O kurde, menu w stylu rpg o_o. To ja poproszę jeszcze charakterystykę menu w stylu rts i tbs. EDIT: Wiem! Menu w stylu rpg to jest takie, że za modyfikacje opcji dostajemy punkty doświadczenia, a z kolejnymi poziomami doświadczenia odkrywane są nowe opcje do zmieniania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 "Styl RPG" to mi za dużo nie mówi bo może być RPG dziejące się w średniowieczu w krainie fantazy w czasach współczesnych starożytnych itp. Poza tym skąd mamy wiedzieć jaki kolor będzie pasował do tła może je pokażesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 A won mi już z tym -.- Zamykam. Ide srać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi