Exigo Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam kłopocik przez Vistę... Bowiem zainstalowałem program...(dziwne nie?), ale przejdźmy do sedna tej ciężkiej sprawy... Wszystko działa, ale naszła mnie chrapka na plik pomocy... i tu się obraziłem! Vista 'podobno' nie obsługuje takowych plików które są nastawione starsze systemy... Czemuż? Istnieje jakieś rozwiązanie bym mógł sobie poczytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 a uruchamiałeś w trybie zgodności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Przed chwilą sprawdzałem... i nadal to samo. Napiszę jeszcze raz.... Więc tak. Po prostu się pojawia plik pomocy, ale jego treść brzmi (coś w podobie): "Aplikacja systemu pomocy windows winhelp32.exe nie jest już częścią systemu windows." Może są jakieś programiki do otwierania takich plików?... Może wtedy pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en wystarczyło tylko śledzić, gdzie prowadzi link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi