Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Mam mały problem z xml'em. Kod: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <?xml-stylesheet type="text/css" href="xml.css"?> <wiadomosc> <news1> <temat>Start</temat> <autor><a href="mailto:pietrus_pan@o2.pl">Pietrus</a> <data> Data </data> <tresc>Lalalala</tresc> </news1> </wiadomosc> Jak otwieram to wskazuje mi błąd z znaczniku </news1>, a konretnie </news1>. Jak usunąłem znacznik news1 to przeszło na </wiadomosc>. Dlaczego? xml i błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Brakuje ci </autor> :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ano rzeczywiście... Kruca, ale gafe walnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi