pio_trek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mam problem object 'a' chcąc zmienić broń na drugą to do tego jest osoby objekt i wnim animacja po końcu animacji zmienia się na objekt 'b' w tym wypadku wszystkie zdobyte naboje znikają gdy powróce do objectu'a' który miał naboje np.10. Szukałem po forum i znalazłem coś podobnego z diamentem ale to jest przy zmianie pokoju a nie objektu (próbowałem tak jak było opisane i kicha). Proszę o odpowiedz P.S. to będzie moja 1 gra nad którą siedze ponad 2 miechy. Jeszcze kiedyś pytałęm o własną tabele z wynikami i chyba radSun mi napisał ale nic nierozumiem z tego szukałem i nic. Mógłby ktoś opracować przykład, please?? Gra jest tylko z klocków i będzie spoko................. :twisted: Pozdro Piotrex :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Przy jakimś objekcie który będzie na początku w create dajesz klocek VAR a w nim: global.ammo=10 W ludku gdy strzela zamiast jakiejś zmiennej używasz zmiennej global.ammo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 dzięki radSun ale tak mam zrobione doszłem ale w create mam 0 i to mnie cały czas dręczy bo wtedy mi naboje zeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 dobra poradziłem sobie dzięki za chęci temat do usunięcia wystarczyło usunąć w creacie bohattera ten VAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Chodziło o to żeby var było tylko w jednym obiekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi