Crackkk-GM Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witajcie, dzisiaj napisałem przykład wybuchu przy użyciu Xe i Irr. https://gmclan.org/up3535_4_Irr___XenoN.html 2.3 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja tam nie widze żeby coś wybuchało. Model sydney przemieszcza się do krawędzi ekranu po czym znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Też tam nie widzę żadnego wybuchu tylko model kobiety która przesuwa się jakoś krzywo i znika w przestrzeni :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 o shit ale ją rozerwało na kawałki!!! =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Eksplozja jest świetna, rodem z CtC. :) Piątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 wtf? mi też tylko jakaś dupa przechodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Heh spojrzałem w kod. Chodzi o to że ten model laseczki jest w jakiś sposób odrzucany przez siłę wybuchu na zewnątrz, ale mimo wszystko musisz dodać animację wybuchu i zmienić model tej baby bo tak to kiczowato wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ale to nie wygląda jak wybuch nawet bez animacji. Tam nie ma żadnej fizyki :( Poza tym ta kobieta zamiast odlecieć przy wybuchu po prostu przesuwa się po prostej i nagle coś ją zjada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 OH NOM NOM NOM NOM NOM. Oj coś kiepskie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Widzialem ten kod, ale wtedy juz nie zdazylem powiedziec autorowi ze wybral do wybuchu nie ta sile co trzeba. choc przydalo by sie dac inne modele, chocby jakies kule i dac tych elementow wiecej, oraz oddalic kamere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi