Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Yoda, proszę Cię, nie śmiej się z mojego przygarniętego przyjaciela. Naprawdę go to boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Opropo nicku pana Adama Sikory jestem ciekaw czy to jego prawdziwe imię bo wpisuje to imię w google i wyskakuje mi: "Adam Sikora (ur. 1928) - polski filozof. Profesor Uniwersytetu Warszawskiego, do przejścia na emeryturę zatrudniony w Instytucie Filozofii. Historyk filozofii i myśli społecznej, zajmujący się głównie problematyką XIX wieku." źródło pl.wikipedia.org,albo koleś robi sobie jaja albo jest profesorem w wieku 80 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 w przeciwienstwie do lolika, ja jestem zadnym krwi psychopata - uwilbiam grac w Bloodrayne na cheatach zeby odciate konczyny, fragmenty glow i innych nazadow wewnetrznych sypaly sie na okolo niczym liscie jesienia... a carmageddon? - to jedyna wyscigowa gra ktora przyciagnela mnie na dlozej. inna sprawa ze nigdy nie dojechalem do mety, za to mialem 5 combo bonus za rozjechanych przechodniow. takie gry byly, sa i beda. Brutalnosc i przemoc sa wszedzie wokol nas, przytepiaja nasza percepcje rzeczywistosci - kiedys morderstwo w wiadomosciach bylo sensacja, dzis terrorysta samobujca bedzie wydazeniem dnia pod warunkiem ze wysadzi conajmniej 20+ osob, bo niejsza ilosc to nic niezwyklego, wrecz przecietny wypadek w iraku... brutalnosc w telewizji? - technika poszla do przodu, mozna zobrazowac wszystko, w tym i okrutna zbrodnie. brutalnosc w ksiazkach? - nie czytajcie dzieciom Biblii na dobranoc - te wszystki mordy, odcinane glowy, ludobujstwa, wojny, ukrzyzowania, meki swietych zabijanych i torturowanych na rozne sposoby... itd, itp... Klaun w tej grze odbija się od ścian i go to boli. - mocne - a co maja powiedziec postacie z "Allah Abkar: zemsta taliba"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Też gram w bloodrayne na cheatach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja tam wolę Manhunta, z krwią ustawioną na max i z modem na flaki które wylatują ze ścian :X Ewentualnie CtC ale bez mojego kolegi - Klauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Opropo nicku pana Adama Sikory jestem ciekaw czy to jego prawdziwe imię bo wpisuje to imię w google i wyskakuje mi: "Adam Sikora (ur. 1928) - polski filozof. Profesor Uniwersytetu Warszawskiego, do przejścia na emeryturę zatrudniony w Instytucie Filozofii. Historyk filozofii i myśli społecznej, zajmujący się głównie problematyką XIX wieku." źródło pl.wikipedia.org,albo koleś robi sobie jaja albo jest profesorem w wieku 80 lat Ok, dziecko, a wiesz ilu "Adamów Sikorów" żyje jeszcze w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie jednemu psu Burek, taa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie jednemu administratorowi Tymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Miałem coś wymyślić ale nie wyszło i teraz mamy avatar Tymona :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Mówiłem, że to są czekoladowe lody włoskie z lecącą na nie posypką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Swoją drogą to nie wiem czemu od razu wszyscy rzucili się i zaczęli gadać że to Adam Sikora ma pretensje do przemocy w grach, skoro on tylko zapytał czemu w naszych grach często pojawia się przemoc? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 mmm mniam :jezor: ale nie lubie z posypką wole czyste ;pp EDIT: Yoda słusznie zauważył :o EDIT2: Ktoś mi ukradł 10 postów :o thiefy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A kto to Adam Sikora? o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Temat został przeniesiony do Valhalli, a tu posty się nie liczy. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ten od Ewy.. z tej książki emanującej brutalnością i agresją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A kto to Adam Sikora? o.o Mój kumpel z klasy! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddd Ale pisał dziadekk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Czemu Adam sobie poszedł :( no nic.. ide dopieprzyć* zupę bo będzie niedobra @Yoda * Znowu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ale serio, kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jego kumpel z klasy, ale pisał dziadek https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=207266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 A może to nieprawda i flaque wymyślił na poczekaniu tego loga? Może naprawdę napisał do nas jakiś reporter, który chce z nami przeprowadzić wywiad. Ja jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jestem na tak a nawet na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 To w takim razie też jestem na nie. Przykro mi Sikorko, nie masz talentu do prowokacji. Nie przechodzisz dalej. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi