Arkarius Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Tytuł: DDNP Gatunek: platformówka Opis: W grze generalnie chodzi o to, zeby przejsc plansze (w prawo!) nie dotykajac scian, ani przeszkod. W menu wybieramy sobie kolor naszego 'bohatera'. Sa dostepne 3 poziomy trudnosci, na najtrudniejszym mamy zroznicowana sile wyskoku, napisana jest ona pod punktami i zmienia sie co wyskok (mierzone w vspeed). Steruje sie strzalkami. Jest to moja pierwsza gra. Download: Wielkość: 3 mb Link: Kliknij mnie Autorzy: Ja + lekka pomoc ze strony Sausa :P Programowanie: Arkarius Grafika: Arkarius/Saus Screeny: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Właśnie ściągam- ocenę dam w EDICIE. Jak po screenach to fajnie wygląda. EDIT: Gra nawet dosyć fajna, miło się gra. Tylko jedno- nie wiem czy to błąd, ale nie zawsze dodaje highscore Jak na pierwszą grę, to dałbym 5, ale z racji tego, że pomagał ci Saus będzie tylko 3 :( Ale to i tak chyba dobra ocena :) Po pierwsze uzasadnienie Twojej oceny jest głupie, po drugie pisanie posta o treści "ściągam, ocenę dam w edicie" jest równie głupie. Ściągniesz, to napisz posta, a niestety regulamin mówi: Nie pisz bzdurnych postów, które nie wnoszą nic nowego do tematu lub nie mają nawet jednego rozbudowanego zdania. Dostajesz ostrzeżenie! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ciekawa gra grafika nawet ładna, menu ciekawe, ogólnie fajnie się gra. Plusy: +grafika +menu +grywalność Minusy: -Muzyka(a właściwie jej brak) -Kulka bohaterem Jak byś zrobił to sam to byłoby 5/5 z pomocą seus'a(nie wiem w jakim stopniu ci pomógł), ale daje 4/5 (też dobra ocena jak na 1st game) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 BartekGM: To że Saus mu pomagał to odrazu ma miec 3? Ja ci dam 4. Miła wciągająca gra. I tak jak powiedział BartekGM czasami jest ten błąd. Dobra robota jak na pierwszą gre :thumbsup: B) . Lechu4444: seus'a chyba raczes Saus'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Super jestescie, napiszcie jeszcze ze za niego zrobilem gre. Po prostu - zamiast pytac w pytaniach poczatkujacych mogl zapytac mnie, i tyle. Gra i wszystkie pomysly sa jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ale z was frajerzy >.>" Co z tego że pomagał mu saus.. pomoc to tylko pomoc.. Ocenia się grę a nie autora czy to ile i jacy ludzie ją robili >..>"!! Po za tym nie ocenia się też czy to pierwsza gra czy druga czy może 11111 z kolei.. nie ważne która ważne czy jest dobra... i w sumie to wasze ocenianie jest żenujące... ot co. "-" za to że steruję się kulką? niby dlaczego.. Wkurza mnie trochę to że te wybieranie kolorów jest w menu ^^" Po za tym cała grafika tego menu opiera się na ozdobnej czcionce.. więcej zastrzeżeń myślę że nie mam... 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 W sumie poza atutem pierwszej gry (czy aby na pewno?) to gra tak naprawdę nie jest ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 BartekGM Ja nie jestem BartekGM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mylcie mnie z tym kolesiem od symulatorów życia <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 To czemu macie takie podobne nicki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Bo nie potrafią wymyślić nic oryginalnego? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja nie jestem BartekGM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mylcie mnie z tym kolesiem od symulatorów życia dry.gif To ty. Nie wypieraj się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi