rafal514 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam oto moja pierwsza gra wiec badzcie wyrozumiali.Gra ma 3 levele ktore sa pelne niebezpieczenstw muszisz uwazac na rozne przeszkody. Grafika:rafal514 muzyka:niema :unsure: fabula:rafal514 link:https://gmclan.org/up4872.html Gra zajmuje okolo 1mb screeny: http://img399.imageshack.us/my.php?image=screensx2.png http://img300.imageshack.us/my.php?image=screen2qk3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Całkiem całkiem, grawitacja przeszkadza na drugiej mapie no i CZEMU KURDE GRA SIĘ RESETUJE I WRACAMY DO PIERWSZEGO POZIOMU GDY GINIEMY?!... Jak na pierwszą grę - ok. Edit: Rispekt, wkurzająco trudny drugi poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ogólnie to każda I gra jest platformówką z głównym bohaterem kulką(tak tez było w moim przypadku. Ale te gry nie są za fajne zacznij już nowy projekt bo tego Ci się nie opłaca kontynuować za grę dam ci 2/5 nieźle wykombinowałeś z tym II levelem ale jak w nim przegrałem to dalej grać mi się nie chciało. Tak pozatem gra która ma 3 levele to nie jest gotowa gra tylko jakiś shi*. Plusy: +To twoja pierwsza gra i nie można za dużo oczekiwać +No i jeszcze pomysł na ten drugi level Minusy: -Wszystko po za tym drugim plusem E. Jak to nie ma muzyki przecież są efekty to też jest muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal514 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 gra sie resetuje do pierwszego poziomu poniewaz nieumialem tego zrobic zeby powtorzyc lewel jestem poczatkujacym :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 gra sie resetuje do pierwszego poziomu poniewaz nieumialem tego zrobic zeby powtorzyc lewel jestem poczatkujacym :mellow: GML room_restart()?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal514 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ok dzieki nastepnym razem tak zrobie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ogólnie to każda I gra jest platformówką z głównym bohaterem kulką NIEPRAWDA. Moja taka nie była :) A gra, hmmm jak to wszystkie 1 gry z kulką - słaba :( PS: Oduczcie się wrzucać swoje pierwsze gry na forum jako "gotowe" produkcje, Wierzcie, to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ściągnołem z ciekawości tego 2 poziomu i nie żałuję :D chciałbym żeby moja choć 1 gra była tak emocjonująca jak ten poziom! Postaraj się przy następnej grze i jeżeli też nie zabraknie w niej dobrych pomysłów i dynamiki chętnie w nią będę pocinać w wolnym czasie :) No ale że ocenić trzeba jak każdą inną to: .:: PLUSY ::. + 2 poziom kurde! + ja jak robiłem swoją pierwszą grę nie wiedziałem gdzie sie rysuje pathy + może i dobrze ze niema muzyki .:: MINUSY ::. - Grafika - Reset po smierci (wkurza jak szlag) - Ogólnie technicznie nie zachwyca .:: OCENA KONCOWA ::. mocna dwójka! 2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traped Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nom, tylko ten restart :/ Szybko, leć to popraw! A gra może być, nawet nie umiałem tego 2. poziomu przejść, bo ta ziemia... Przestraszyłem sie :P 6/10 = 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Plusy : - Platformówka (a je lubię) Minusy : - TEN RESTART OMG ! - 2 level . - pillowshading na ruchomych obiektach i "przeskadzajki" "wtopione" w obiekty nieruchome :( . - Nudne i frustujące . Jak większość - 2/5 .Postaraj się :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gra się restartuje :P. Zastanawia mnie ..bo skoro jesteś początkujący i zrobiłeś jako-taką gierkę ciekawe ile przykładów przerobiłeś. Nie radze kończyć projektu, 3 lvle mało, wieje nudą. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jak na pierwszą gierkę to fajna ale wkurzające jest to że jak się skuje na 2 lub 3levelu to wracam do 1 levelu. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 EDIT- nie ważne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 muzyka:niema :unsure: Dobre określenie do gry w której nie słychać muzyki. Po prostu niema muzyka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi