wojtek10 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Siemka tak jak w temacie. Poprosze o instrukcje przejrzysta krok po kroku. Albo jakiś link. Używam GameMakera 5.0. Polecam Słownik ortograficzny albo Firefoxa. ΨΧΞ Ale co ja źle napisałem ?:) Sorka, że dziwnie pisze:) Tytuł tematu oraz wiele wiele innych. Poprawione. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ale co ja źle napisałem? Hehe, sprecyzuj swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek10 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No dobra dobra wróćmy do tematu. Jak zrobić żeby dana postać np. przyciskiem s podniosła przedmiot a dokładniej miecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Należy pójść do najbliższego kowala i zakupić miecz, celem umieszczenia go na spodziewanej trasie bohatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek10 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie rozumiem jasniej plz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Znaczy on robi sobie z ciebie jaja @topic przeszukaj forum, poszukaj przykładów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Przeczytaj dokumentację Game Makera po polsku (u góry tej strony kliknij GMCLAN, a następnie na pasku z ikonami znajdź książkę z przypisem dokumentacja) szczególnie te pierwsze tematy, to pozwoli Ci odpowiedzieć na wiele męczących Cię pytań na przykład to :) Jeśli z czymś sobie nie poradzisz to wtedy poradź się nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek10 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Patrzyłem i nie moglem znaleźć lecz kolega powiedział mi, że mam poczytać jak robi sie jakieś łańcuchy czy coś to w tedy napisze skrypt i będzie GIT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 WTF? Jakie łańcuchy? :o Tutaj masz link do dokumentacji, ucz się -> ]https://gmclan.org/index.php?wiki&wcat=9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 GML if place_meeting(x,y,miecz) && keyboard_check_pressed(ord("S")) { show_message("Łooooo! Masz miecza!"); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek10 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Dzienx a gdzie to mam wkleic ???? I jak zrobić żeby moja postać " nie wchodziła w ściane ??" może głupie pytanie :D Error naprawiony musialem restartnąć kompa :P a rezzta nadal aktualna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Najłatwiej to wkleić do notatnika. Jak nie pomoże to do step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 w evencie kolizji ze scianą daj speed=0, ewentualnie GML x=xprevious y=yprevious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek10 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 oKi temat zamkniety pracowalem z 5.0 teraz bede pracowal z 7.0 Pro niby lepsza chyba, że jej nei radizcie??? Bo ja pracuje z tkaim gosciem ktory mi pomoze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Pro niby lepsza chyba, że jej nei radizcie??? Radzimy, radzimy. Szykuj kasę na rejestrację. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek10 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ale mi dziala:D ale niby jakies scrackowane czy cos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Edytuj powyższego posta. Na tym forum, ba, w calutkim, wyobraź sobie. internecie, mówienie o nielegalnych produktach uważane jest za głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi