Maxius Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam. Dziś chciałem przeprosić wszystkich za moje wygłupy i inne nieciekawe rzeczy. Przepraszam także wszystkich których uraziłem. Żałuję za to co zrobiłem i obiecuję że się poprawię. Chciał bym też, aby był bym traktowany tak jak inni, czyli nie wyśmiewany itd. Obiecuję także że nie będę już robił głupich programów i gier. Tak więc proszę o wybaczenie ( jeżeli oczywiście można ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Takimi tematami właśnie sobie opinie wyrażasz... Po co to? jak byś po prostu nie mógł zacząć zachowywać się normalnie? Słowa nam nie wystarczą i uwierz mi tym tematem naraziłeś się na to, że teraz wszyscy zaczną mówić "o albo będzie przepraszał jak ten idiota (przepraszam za wyrażenie) Maxius". Po co Ci to chłopie? Gdzie byli twoi rodzice kiedy Cie płodzili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 heheh nie poniżaj sie, po co robisz z siebie drugiego grele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi