szpaq99 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jakie programy polecacie do robienia spritów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Chyba pytasz o programy graficzne? ;o Gimp, paint.net, photoshop, graphics gale, zresztą sporo już było takowych tematów...;/ noob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja polecam sobie pixelować w zeszycie w kratkę z użyciem kolorowych kredek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja jestem fajem Paint i GMowego editora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Paint ,do rekoloru i takich sobie efektów specjalnych - Paint.net ,do obracania spritów i kilku innych funkcji ,których większośći nie znam - Graphics Gale .Jak jesteś dobry w 3D - bierz się za Blendera (lub Anim0tor ,czy inne programy - ja się nie znam na tych programach do tworzenia grafiki 3D ,ale powiem ci jeszcze jedno - jak myślisz ,że ,jesteś bardzo bardzo bardzo bardzo dobry ,bierz się za Cinema 4D - copoconaco (jego nick na forum GM Clanu) go używa - zajrzyj do jego uploadera (jak nie wiesz - https://gmclan.org/up3255.html ) .A jeśli umiesz zrobić bardzo dużo i przy tym nie wymiękasz - proponuję pomęczyć GIMP-a z Blenderem - wychodzą naprawdę ładne animacje (Naprawdę ! Zobacz w sieci ,jak mi nie wierzysz :) .)Wystarczą chęci ,a nie dobry program (choć czasami są potrzebne oba wspólczynniki .).) No to się rozpisałem .Pamiętaj ,żeby na początek użyć MS PAINTA ! Choć wcale nie musisz ,tak zaczynają - że zacytuję lenina - setki n00......... "początkujących internautów" . Papa ,i żegnam ,Starhedgehog . n00b ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi