Globi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ranmus: Tak? to wiesz co? w ogóle zacznijcie się ASM uczyć i piszcie programy w nim! Będą najwydajniejsze! wszędzie potrzebują programistów znających ASM itd... Odrazu zejdźmy jak najniżej - weźmy edytor hexów i piszmy ręcznie w nim programy ;/ Prawdziwy twardziel nie używa kompilatorów - kod kompiluje ręcznie przez co optymalizuje programy sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Odrazu zejdźmy jak najniżej - weźmy edytor hexów i piszmy ręcznie w nim programy ;/ Prawdziwy twardziel nie używa kompilatorów - kod kompiluje ręcznie przez co optymalizuje programy sam tak! piszmy programy bitami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Według mnie chorzy jesteście, polecam ASM, bo sądze, że jest git, ale ON SIĘ TEŻ PYTAŁ, CO MU SIĘ PRZYDA W ŻYCIU, a ASM się przydaje. Znając ASM i skończąc szkołę Informatyczną idziesz do pracy (jak mój ojciec) nawet za 3.5k ... Mój ojciec tak pracuje, że nawet mieszkania nie wynajmuje, tylko w hotelu śpi ;d Możesz się uczyć nawet GML, aczkolwiek czy przyda ci się w życiu? Fervi @UP Dobry pomysł ... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Według mnie chorzy jesteście, polecam ASM, bo sądze, że jest git, ale ON SIĘ TEŻ PYTAŁ, CO MU SIĘ PRZYDA W ŻYCIU, a ASM się przydaje. Znając ASM i skończąc szkołę Informatyczną idziesz do pracy (jak mój ojciec) nawet za 3.5k ... Mój ojciec tak pracuje, że nawet mieszkania nie wynajmuje, tylko w hotelu śpi ;d Możesz się uczyć nawet GML, aczkolwiek czy przyda ci się w życiu? Fervi @UP Dobry pomysł ... ;d Jak ma dużo wolnego czasu i lubi ARM-y to powiedz mu żeby wspomógł projekt rockbox (http://www.rockbox.org/ ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 @fervi: Porównaj ilość ofert pracy dla programujących army a ile dla web developerów. Twoim tokiem myślenia, mogę przebić twoją tezę, ponieważ ja robię jako informatyk programista www i zarabiam dwukrotnie więcej niż twój ojciec. @pieter: Nie pij więcej, bo cytujesz nie te osoby co trzeba. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 3.5k? lol to już lepiej żeby się php i inne uczył xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 3.5k? lol to już lepiej żeby się php i inne uczył xD Ach, ta inflacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi