Golden-Maciej Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Zrobi mi ktoś logo team'u Electronic Code Masters? max rozdzielczość 700 na 700 pikseli. Obojetnie w jakim programie:) tylko zeby byłó fajnie wykonane:). I obojętnie jak moze wyglądać logo , to zostawaim wam. Tylko zeby było powiazane z Electronic Code Masters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja bym te farfocle z tla usuna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 I co byś zamiast tych "farfocli" dał w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 I co byś zamiast tych "farfocli" dał w tle? Biel? albo jakiś kosmos(?) albo najlepiej przeźroczyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Zobaczymy co powie Golden-Maciej, w końcu to on składał zamówienie. Na razie zostawie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 to on składał zamówienieIle ci daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nic. Zrobiłem to bezinteresownie, a to że napisałem, że "słada zamówienie" to nie znaczy, że odnosiło się to tylko do mnie. Pozatym jeśli Goledn-Maciejowi się spodoba to czemu mam coś zmieniać. W końcu to on decyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 RaV Royal - Jest ok . ZeroXbot - Tło mi sie nie podoba , zmień na jakiś inny styl, np: przeźroczyste . ma jeszcze ktos propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Co wy się tak tego tła uczepiliście, mi się najbardziej to logo nie podoba. Według mnie żółty kolor tu nie pasuje. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Faktycznie nie pasuje, ale możne by pasował : biały albo czarny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi