g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ojciec Rodzynka zaprasza do słuchania radia ateistycznego Radio Ma Ryja. http://83.2.243.38:8000/listen.pls Nadajemy 24/7 głosząc swoje poglądy. Ave. A tak na poważnie, jacyś chętni do nadawania? Chcę ożywić swoje stare Radio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Masz jakichś stałych słuchaczy? :> I dlaczego radio upadło? Edit: Próba mikrofona? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Masz jakichś stałych słuchaczy? :> I dlaczego radio upadło? Poważnie? Z mojego lenistwa. Nie chciało mi się nadawać i tyle. Miałem tam z 4 osoby, które słuchały. E: Tak, próba mikrofona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 O tak. Radio fajne teraz leci właśnie System of a down :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 O tak. Radio fajne teraz leci właśnie System of a down :P. Jakoś ten utwór (B.Y.O.B ) mnie nudzi, nie wiem czemu :F E: O tego to chyba nie znacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ojciec Rodzynka zaprasza do słuchania radia ateistycznego Radio Ma Ryja. http://83.2.243.38:8000/listen.pls Nadajemy 24/7 głosząc swoje poglądy. Ave. A tak na poważnie, jacyś chętni do nadawania? Chcę ożywić swoje stare Radio :) Stream Genre: Gówno Stream URL: http://www.gmclan.org/ ;p Tak wogle - mógłbyś grać w brukstacji - akurat udało mi sie zdobyć serwerownie do streamowania - po szczegóły zapraszam na #halp ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Stream Genre: Gówno Stream URL: http://www.gmclan.org/ ;p Tak wogle - mógłbyś grać w brukstacji - akurat udało mi sie zdobyć serwerownie do streamowania - po szczegóły zapraszam na #halp ;p Aha. A może adres serwera tak byś rzucił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A propo mógłbym nadawać, a nawet mówić coś do mikrofonu. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A propo mógłbym nadawać, a nawet mówić coś do mikrofonu. :P. Chcesz to coś powiem. A nawet zaśpiewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Aha. A może adres serwera tak byś rzucił? Totez mówie - zapraszam na #halp - objaśnie sczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Totez mówie - zapraszam na #halp - objaśnie sczegóły Kutwa na jakim serwerze ten kanał #halp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Chcesz to coś powiem. A nawet zaśpiewam. śpiewaj :) UP: irc.quakenet.org i na mircu: /join #halp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 radio MaMorde lepiej brzmi ale Brukstacja roxknox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 radio MaMorde lepiej brzmi ale Brukstacja roxknox. A ja będę grał w Brukstacji :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Brukstacja http://unix.net.pl:8000/listen.m3u Jeżeli ktoś bedzie sie nadawał za pomocą tego linka sie połączy Jak nie to sie nie połączy Obecnie gra webzir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a moge ja sie dolaczyc? mam mikrofon do KARAOKE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 a moge ja sie dolaczyc? mam mikrofon do KARAOKE!!! Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi