Saus Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam, chyba mam juz wprawe bo to moj 2 temat w grafice :x Chodzi mi o kogos, kto bylby chetny narysowac, wielka mape do mojej nowej gierki. Widok taki jak byl w grach typu Puru, czyli izometria, jednak w tej mapie chcialbym aby obraz byl przechylony tylko w pionie (cos jak w riko). Styl jak w Puru, czyli bajkowy, troche tego, troche tamtego, i male domki (narazie wnetrza sa niepotrzebne). Mapa musialabybyc duza, i zawierac (tak samo jak w puru) 3 wioski, i 3 jakby podczesci czyli zwykly teren, pustynny i zimowy. Jak ktos nie wie ocb, to w sygnaturce mam link do puru2 :P Naprawde mi na tym zalezy. Tyle, <koniec> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A wiesz, że nie każdy grał w takie gry jak puru, tudzież riko? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @lenin: pewnie u Ciebie sie nie wyswietlilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi