Piczer Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Gdy zmieniałem tapetę, pomyliłem się w Internet Explorerze i zamiast "Ustaw jako tło", kliknąłem "Ustaw jako element pulpitu". Wyskoczył mi jakiś komunikat, cośtam wcisnąłem, i wyskoczyło okno zatytułowane "Synchronizacja" a na nim jakiś pasek postępu. Szybko kliknąłem anuluj i pulpit mi się zepsuł: jakiś dziwny prostokąt się pojawił, a ikonki mają jakąś szarą otoczkę. http://img84.imageshack.us/img84/7079/pulpitnj8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 oO! heh ja nigdy nic takiego nie mialem ;/. Nie mam pojęcia...sprawdz czy nic ci sie nie zmienilo we właściwości pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 PPM > Właściwości > Kompozycje > Windows XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 dodałeś sobie element active desktop Właściwości Ekranu > Pulpit > [Dostosuj Pulpit] > /Sieć Web\ i odznacz wszystkie elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 dzieki kryniak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi