szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 potrzebuje loga do mojej gry baron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 opisz coś trochę jak mniej więcej miało by takie logo wyglądać, albo coś o grze, tak żeby pasowało <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 jakiś samolocik napis baron i jakieś upiększenia wymiary takie jak zrobiliście do gry szkieletor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 wymiary moze bys podal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 a chodzi ci o ten samolot co miał 3 pary skrzydeł- czerwony baron, heh na początku myślałem o rycerzu z średniowiecza ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 chodziło mi właśnie o tą gierkę z commodore o tych samolotach bo ja moją właśnie taką kończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 http://img201.imageshack.us/my.php?image=beztytuuiy6.jpg Proszę : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ha ha ha tego to ja nie chce harv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Niby czemu, w końcu jest tam wszystko, co podałeś... Jest i samolot, napis baron, upiększenia są także. Kurcze, podaj dokładne wymiary a nie "takie jak zrobiliście do gry szkieletor " <_< Jak ma wygląda mniej więcej tło itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 rozmiary 400 szerokość piksli 200 pikseli zeby się znajdował jakiś samolot tło obojętnie i jakieś upiększenia samolot przelatuje nad wyspą EDIT: moja praca w Photoshopie sam zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Więc zamknij temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 o boze... na samym dole w temacie masz coś takiego jak opcje moderowania, a tam opcję "Zamknij temat". I być może ku twojemu zaskoczeniu, proponowałbym jej użyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi