OriPL Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 witam z sąd mogę wsiąść ID TILE?? bo już nie wiem.. próbowałem z tym Depth, z nazwa, i teraz już nie wiem co mam zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ich id jest po prostu dłuższe. Np. 10000001. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC* Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Funkcja tile_add() zwraca id nowo utworzonego tilesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 yyy...coś nie działa... ok mam zrobione tak: wgrałem sobie background i zaznaczyłem tile... poustawiałem sobie na mapie i chce żeby np po kliknięciu Z te tile znikły... nie chce żeby były zniszczone bo po ponownym nacisniecu Z maja się pojawić... wszystko bym sobie zrobił gdybym tylko wiedział jakie jest ID tego backgrounda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W edytorze rooma,na zakładce tiles,najedz myszką na tilesa(już ustawionego w roomie),a obok pozycji x i y wyświetli ci się id(na status barze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 aha... ok rzeczywiŚcie .... a teraz mam jeszcze jedno pytanie... jak usunac WSZYSTKIE tilesy z mapki?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Usunąć rooma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi