Phoenix Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tytuł: Terrestrial Soccer Gatunek: Manager piłkarski Top Down z elementami RTS Opis: Dzięki tego managerowi, możesz wcielic się w postac managera piłkasrkiego i poprowadzic do zwycięstwa jedna z kilku/kilkunastu druzyn pilkarskich. Autorzy: Programowanie: PhoenixPL ( jednorazowa pomoc Harva) Fabuła: Prowadzimy drużynę do zwycięstwa w lidze Grafika: Tsukuru robi Muzyka: narazie nie ma Screeny: Screenów nie mam, ponieważ nie mam przy sobie laptopa, a po za tym grafika jest w trakcie gruntownej poprawie PsichiX pozwolił Aktualnie raczej nikogo nie zainteresuje ta gra, ale gdy tylko dam screeny odrazu powinno się zrobic jaśniej, Co do gry, rozgrywka polegała będzie na tym, że podczas meczu zaznaczasz wybranych zawodników i możesz nimi kierowac poprzez klawisze lub myszke. Jeśli na przykład będzie bardzo szybka kontra ze strony np. komputera, będzie można użyc jednej z wielu możliwości ruchu nawet całymi formacjami. Podawanie bedzie polegalo na tym, że gdy zawodnik zetknie się z piłką, kursorem zazczysz ounkt gdzie ma się udac pilka i klikasz odpowiedni klawisz. W menu będzie można wybrac między swobodnym meczem, turniejem, treningiem lub wyzwaniem. Będzie można również stworzyc własny zespół, jak i rozpocząc kariere jako pojedynczy zawodnik. PS: Zapraszam do wymyślania imion zawodników, nazw klubów i lig, bo bez was nie dam rady :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A dlaczego "Terrestrial"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Hmmm... zapowiada się ciekawie. Jak dodasz screeny to dam ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No póki co nie oceniam bo nie ma screenów. A tak po opisie to nie za ciekawie się zapowiada. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 @up Manager piłkarski Top Down z elementami RTS Nie za ciekawie? Lol. Ja tam czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak dasz screeny to dam ocenę. Zapowiada się ciekawie, ale pewnie nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A dlaczego "Terrestrial"? Nie wiem nawet :P Cóż grafikę robi Tsukuru, więc nie wiem kiedy ją dostane. Cóż projekt trochę zakręcony, ale wyjśc wyjdzie. OFFTOP: To chyba nowy gatunek jest :P (Manager piłkarski TDRTS(?)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nie zapomnij zrobić polskiej ligi! Ps.Ile będzie drużyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Polska będzie napewno ! :) Ile będzie drużym? Hmm, tego nie wiem jeszcze. Mówie tylko, że nie będą one oryginalne ( brak licencji). Napewno aktualna Primera Divison, Bunder Liga, Ekstraklasa, Premiership. PS: Jeśli ktoś chce może wymyslic swoj zepsol i zawodników. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Polska będzie napewno ! :) Ile będzie drużym? Hmm, tego nie wiem jeszcze. Mówie tylko, że nie będą one oryginalne ( brak licencji). Napewno aktualna Primera Divison, Bunder Liga, Ekstraklasa, Premiership. PS: Jeśli ktoś chce może wymyslic swoj zepsol i zawodników. :) A Serie A? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC* Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ciekawe czy będzie podgląd meczu :P Narazie nie ocenie bo nie ma screenow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No serie a też będzie!! Zapomniałem napisac :P. @REC*: Będzie podgląd meczów - no w zasadzie tylko, ale będzie możliwośc szybkiem symulacji lub takiej zwyklej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi