gorefest Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Snikers nie działa na gg..znalazlem ze trzeba pobrac jakas latke albo w hexie zmienic ip ale jak zmienilem pisalo ze nie jest prawidlowa aplikacja win32. Latki nie dzialaja Prawdopodobnie te latki sa na stare serwey gg..jest jakis sprawdzony sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Normalnie się go ustawia lol. Tylko że później rypie ci całe gg, nie możesz się zalogować i takie różne dziwne problemy, więc nie polecam. Po co właściwie ustawiać bota typu Snikers na gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Bo może Snikers jest mniejszym botem niż on sam? (gorefest: to nic obraźliwego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Snikers nie działa na gg..znalazlem ze trzeba pobrac jakas latke albo w hexie zmienic ip ale jak zmienilem pisalo ze nie jest prawidlowa aplikacja win32. Latki nie dzialaja Prawdopodobnie te latki sa na stare serwey gg..jest jakis sprawdzony sposob? olllololllololll, przez te 3 lata (czy tam więcej/mniej) od wydania snikersa zmienily sie adresy ip serwerów gadu-sradu a snikers nie posiada nowszych ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Znam ip serwerów Gg. Mógłby mi ktoś w hex zmienić ten co jest ? Kiedyś działał mi na Gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Znam ip serwerów Gg. Mógłby mi ktoś w hex zmienić ten co jest ? Kiedyś działał mi na Gg lllolololololllolololll, edytuj se binarke snikersa w edytorze hexów W hexeditorze dajesz znajdz i wklepujesz stary adres ip servera gadu-sradu po czym zamieniasz na nowy. Enjoy your closed source software EDIT: Będą jaja jeżeli adresy nie zgadzają sie ze sobą długością (stary i nowy ;p) Zresztą - zapytaj sie snake-a - on jest gmclanowym craxorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Mowilem cos o tym edytowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi