Nirvan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Te złodzieje z ery bez mojej zgody aktywowały dwie usługi takie jak : "gazeta MMS" i "Dowcip dnia" , codziennie zżera mi to po 1 zł i za h.j nie wiem jak tego się pozbyć... (można tu takie cuś wstawić?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Zadzwoń na BOK i się dowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Albo do BORu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ewentualnie poproś o pomoc opiekuna prawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Stawiam piwo na pierwszy post "Przejdź na [nazwa jedynej słusznej sieci]" w ciągu 24h >:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Przejdź na Mobilking, dostaniesz kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 I Kondoma gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Następnie te wszystkie bajery się wysyła do Marmota i Wy zostajecie z niczym :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Błąd - my zostajemy z dziećmi, ty z niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Marmuś, na co Ci kondom jak i tak nie masz na co go nałożyć ! :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A ja nie dostałem kondoma! ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 @Fallord: E tam, jest większa powierzchnia do nakładania go, niż u Ciebie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi