Semenos Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Mam problem jak ściągam różne przykłady z forum to za każdym razem jak próbuje je otworzyć wywala mi błąd i tak zawsze. Czy to przez inną wersję GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 przy uruchomieniu? Może nie masz zarejestrowanej wersji GM'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Przepisz ten błąd tutaj, albo zrób screena. Może brakuje jakiegoś pliku w Game Makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Mam problem jak ściągam różne przykłady z forum to za każdym razem jak próbuje je otworzyć wywala mi błąd i tak zawsze. Czy to przez inną wersję GM? Jaki błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semenos Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Może dlatego że ktoś zrobił przykład na zarejestrowanej wersji a ja mam niezarejestrowaną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nie, niezarejestrowane wersje GM'a nie mogą używać niektórych funkcji. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Po prostu zwykła wersja ma zablokowane funkcje, a to, że zrobi się grę na pełnej wersji GM czy na zwykłej to i tak zwykłe wersje uruchomią te typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semenos Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dzięki. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi