maniche99 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 cześć mam problem dotyczącego 2 samochodów bo jak wsiadam do jednego jadą dwa samochody link do przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 To zrób zmienną z IDem aktualnego samochodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniche99 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 nie rozumiem co mam zrobić ściągnij link z przykładem i popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nie rozumiem dlaczego mój post został skasowany. Czy tak źle jest wymagać odrobinę kultury od użytkownika? maniche99! Sam sobie popraw... Rozkazywać to możesz swoim rodzicom, nie nam. Istnieje takie coś jak jedno magiczne słowo... Ja wiem w czym tkwi błąd ale... Ok, ja napiszesz z sensem tak jak teraz to nie wyleci, ale jak napiszesz tak jak poprzedni to od razu do kosza poleci. =) Tymon dziękuje mamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniche99 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 czy mogłbyś mi powiedziećw czym tkwi błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Jak ty podajesz w formacie gb 1 ,to geniusz jestes ... Nic nie poprawie bo nie ma jak :twisted: :sleep1: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Niech to coś co ma wchodzić do samochodów ma zmienną lokalną z numerem ID instancji samochodu w którym siedzi lub wartością noone jeśli nie siedzi w żadnym. Każda instancja ma swoje ID w zmiennej lokalnej o nazwie id. Bardziej nie umiem wytłumaczyć i nie mam zamiaru za ciebie nic pisać. Jeśli nie rozumiesz to daj se spokój z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Harrry spokojnie kazdy musi sie uczyc na bledach ... Ty tez przez to przechodziles ;p (no dobra moze nie w takim nasileniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniche99 Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 u mnie nie ma kodu id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ehh... jak zrobiłeś wsiadanie do samochodów? Na niszczeniu i tworzeniu gracza? Czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 po prostu pewnie przerobił jakiś przykład... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Najprostrza odpowiedź zrób: zmienną do każdego samochodu Żadna inna myśl nie przychodzi mi do głowy. Jak coś mi przyjdzie to edytuje posta Jeśli masz dwa samochody to to będzie dobrze ale jak chcesz zrobić grę w stylu gta to nie za bardzo bo będzie strasznie procesor obciążać. (Tak myślę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ta, na pewno, jak postawi dwa takie same samochody, to oba będą jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Skorzystać ze zmiennych lokalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi