Yoda Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a Khamar może przepaść na wieki lub zostać sprzedanym sad.gif x_o Myślisz że ktoś by ci za to zapłacił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Myślę, że na każdy towar znajdzie się kupiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 no to pochwal sie co zrobiles exe, juz nie mowie o kodzie ;p Bo wiesz, niektorzy daja o wiele lepsze rzeczy za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wszystko w swoim czasie. Uploaduję tą grę. Trochę waży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Sory za double posta, ale już jest link: Pobierz Khamar 4.0.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 no nie powiem, trochę poszpilałem, nawet fajne jak na poziom gmclanu, ale zdecydowanie nie jest to na sprzedaż w moim odczuciu ale możesz próbować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Nie chodzi mi o sprzedaż jako grę. Tylko jako "silnik", czy coś takiego :) Ale najchętniej oddałbym to w czyjeś ręce żeby ukończył. Ta osoba w zamian zrobiłaby mi grafiki do gry... Projekt porzuciłem ze względu na to, że mam ciekawszy pomysł na fabułę i świat. Moim zdaniem takie średniowiecze + magia rpg są dosyć powszechne przez co nudne. Wpadłem na to żeby wprowadzić gracza w troche inne realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi