Paqoo Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Wyskakuje mi często taki błąd: Do tego status wariuje w AQQ i GG. Raz się włącza raz wyłącza. Nie wiem co się dzieje. Chciałbym żeby moje AQQ działało jak trzeba! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 zainstaluj konnekta, ewentualnie dobrą alternatywą dla AQQ jest samo Gadu-Gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Tyle, że wyskakuje ten błąd i to za każdym razem po 10 okienek. Można zwariować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dlatego dałem Ci alternatywę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Nie wiem, aczkolwiek polecam spróbować przeinstalować bibliotekę (lol przeinstalować xD [zastąpić]). Często takie błędy były w Windows NT (bo wszystko poszło na przód, a Windows został ;p) Spróbuj http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?iertutil Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Konnekt jest super. Jak na razie nic nie wyskakuje i ma dużo wtyczek. Mam strasznie zabugowany rejestr. Ściągne jakiś program i to naprawię. Dzięki Fervi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi