skrall Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam wszystkich chcialbym spytac jak dodac jakies sprity bo widzac niektore gry mialy sprity z Eclipse czy Elysium diamond one sa fajne i chcialbym spytac jak je do GM dac trzeba sciagnac elysium diamond wziasc sprity i zaladowac do Gm ?? czy jak bo nie wiem ja poczatkujacy i zaczynam z GM PS.Wiem ze to glupie pytanie ale prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 PPM na Sprites -> Create sprite... Wybierasz Load Image i wybierasz obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dziekuje.A podal bys jakas stronke ze spritami do GM bo jak ja szukam to sa same do tych silnikow MMoRPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Narysuj sobie ewentualnie: http://www.molotov.nu/?page=graphics http://www.tsukuru.pl/ http://reinerstileset.4players.de/englisch.html http://sdb.drshnaps.com/ http://www.spriters-resource.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ok dziekuje za stronki a na tej ostatniej co podales jest fajny sprit ktory wpadl mi w oko mianowicie rycerzyk ale jak na niego klikam wychodzi taki obraz na ktorym znajduje sie sprit ale w roznych kierunkach a zeby go do GM dac to trzba wycinac po jednym fragmencie czy jak ?? zobaczcie sami Spritek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ok dziekuje za stronki a na tej ostatniej co podales jest fajny sprit ktory wpadl mi w oko mianowicie rycerzyk ale jak na niego klikam wychodzi taki obraz na ktorym znajduje sie sprit ale w roznych kierunkach a zeby go do GM dac to trzba wycinac po jednym fragmencie czy jak ?? zobaczcie sami Spritek Tak powycinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 ale powycinac moge Gimpem ?? czy to trzba czyms specjalnym ?? aha i co do wycinania to musze wszystko wycinac czy oge dylko te kierunki jak chce czy musze tez uderzenia mieczem wsyzstkie ?? Dziekuje za pomoc PS.prosze o wyrozumialos pierwszy raz bawie sie ze spritami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tak, wszystkie. I nawet w paincie powycinasz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 W GM jest opcja Add from strip i dajesz dam plik sprite i GM Ci ładnie rozdzieli to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 On dopiero zaczyna, będzie miał z tym troche więcej kłopotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wiem, ale jakby nie wiedział to: tu jest ta funkcja na obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wszystkim bardzo dziekuje za pomoc teraz moze zrobie swoja pierwsza gre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dobrze radzę - spędź nad nią kilka dni i potem wystaw jeśli nie chcesz zostać zbesztany komentarzami. Dopracuj fabułe itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 wiem wiem nie chce zrobic gry w 1 lub 2 dni ktora wyglada jak ... i nikt w nia nie za gra ja w swojej planuje najpierw w wersji pierwszej single player tylko ale w tej finalnej bedzie tez multi :D PS.Wlasnie teraz zrobilem bohatera ktory sie animuje ale narazie bez atakow tak samo jednego przeciwnika (Wielkiego Szczurka) Jeszcze raz dzikuje i wszytkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi