Phoenix Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam! Mam taki format o nazwie FLT i nie wiem co on oznacza ani czym go otworzyć, mógłby mi ktoś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam! Mam taki format o nazwie FLT i nie wiem co on oznacza ani czym go otworzyć, mógłby mi ktoś pomóc wystaw gdzieś ten plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Google. http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...&lr=lang_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Spróbuj rozpakować ten plik Winrarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Udało sie rozpakowywuje się, ale napisze czy się udało dziękuje wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi