Morro Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Już od dwóch lat mam tą gierkę i gram w nią z dłuższymi przerwami, ale nie o to mi chodzi. Pytam czy gra ktoś z was w Cabala oprócz Maxpayna? Niżej napiszcie jaki serwer i nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Grałem do niedawna, chyba Feynorn'em na Jupiterze. Zero no Tsukima sux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ale ja się pytam o to kto gra w to w tym momencie, zawsze można razem gdzieś pójść :] @Feynorn Naruto sux Jakby co to poprostu piszcie pod: TrishiaPL | Serwer: Mars | Kanał: najczęściej 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Naruto sux Naruto też sux, ale ZnT jeszcze większy sux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Zero no Tsukima sux. Naruto Sux, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Twoja stara sux. Odpoczniesz 3 dni od GMClanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 grałem w to i moim zdaniem gra nie za ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ja gram Jupiter :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Acha EDIT: nie na takie odpowiedzi się umawialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi