Compi Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam! Mam pewien problem odnośnie efektu zmiany nogi. Mam sprita 2 klatkowego. Nie wiem co zrobić aby wyszedł efekt chodzenia. image_index i image_speed nic nie daje :( Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 GML //create: image_speed=0 //event wciśnięcia przycisku chodzenia: image_speed=0.5 //event puszczenia przycisku: image_speed=0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Zapodaj plik projektu, jasnowidzami nie jesteśmy, a kod powinien działać, więc musisz w kodzie mieć coś źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi