Flaque Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie, Diablo II nie ma dodatku Hellfire. BTW. Diablo II niedawno usunąłem z kompa lol. Strasznie monotonna i głupia gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Driger, a sprobowal bys z modem ARV, przez open battleneta? Flaqe, przeczytaj to co napisales jeszcze raz, a potem porownaj diablo 1 i diablo 2, w diablo1 doszedlem wlasnie magiem do 30 levela, nie ma juz zadnej mozliwosci rozwoju postaci, nowe itemy? smiechu warte... zabijanie bossow? 3-4 na cale podziemia?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie, Diablo II nie ma dodatku Hellfire. To wiem, ale zrozumialem , ze odnosisz sie do posta tym "musi byc oryginal?". Copoconaco daj jakis link co to wogole ten ARV i skad moge pobrac bo wogole nie slyszalem nic na jego temat, ale jak grac to tak wieczorkami wole , a wieczory wolne to raczej ostatnie dni tygodnia u mnie. A jak grac to konkretnie a nie po pol godziny schodzic. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetd...okyo/arv110.zip - podawalem wczesniej. z tego co pamietam to wystarczy rozpakowac do osobnego katalogu i odpalic znajdujacym sie w paczce plikiem *.bat, nie trzeba podmieniac zadnych plikow. mod powieksza plecak i skrzynki, dodaje pewne nowe potwory, zwieksza trudnosc ale tez xp. "skraca" plansze, tzn: wycina zbedne mapy tworzac z nich jedne podziemia przejscie ktorych pozwala zakonczyc dany akt. przy czym pierwsze takie lochy sa trudniejsze niz akt IV, (za to nowy boss tam stoi) no i z niektorych bossow wypada sprzet raczej konkretny niz losowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wejdzie mi Diablo I na takiego kompa?: Proc : 900mhz Pamięć : 512ram Karta Graficzna: 2mb :| .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 LOL KARTA GRAFICZNA :O Komputer: Diablo wymaga komputera IBM PC lub w 100% kompatybilnego z procesorem Pentium 60MHz lub lepszym. Musi być on także wyposażony w co najmniej 8 MB pamięci RAM w przypadku trybu single player. Do gry w trybie multi player potrzebne będzie co najmniej 16 MB pamięci RAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Karta Graficzna: 2mb Pogramy w Mario? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wejdzie mi Diablo I na takiego kompa?: Proc : 900mhz Pamięć : 512ram Karta Graficzna: 2mb :| .... Spoko wejdzie Ci ja miałem 200mhz 32mb ram karta 2mb ale to był złom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Diablo II niedawno usunąłem z kompa lol. Strasznie monotonna i głupia gra. lolo popieram. Diablo > Diablo II Mogę grać w jedynkę. Ale nie dziś/jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak! Tak! Tak! Działa !! Kiedy Gramy?! Może jutro co? o której Godzinie? :D Tak żeby grały przynajmniej 4 osoby ! Zagrajmy 4 listopada o Godzinie 16:00 , co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Może być, tylko nie jeczeć jak padniecie od 3 fireballi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja, Copoconaco, Yoda, Lolik?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi