Grabarz Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Tak jak w tytule, czy ktoś ma lub wie skąd ściągnąć grę pt. Ceebot? Jest to gra, w której sterujemy robotem przy pomocy języka programowania. Kiedyś miałem tą gierkę ale teraz już jej nie mam i jej poszukuje. Za pomoc dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Chyba Colobot. E: a nie, mój błąd. Jej nie da się pobrać (praktycznie*), bo jest płatna. Co najwyżej możesz ją kupić http://www.allegro.pl/item451138519_ceebot...a_oryginal.html *To nie forum o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Chyba Colobot. Colobot jest to (jak się nie myle) nowsza wersja od Ceebota. Colobot to jest coś innego, ale jak by ktoś zaproponował mi Colobota, nie miał bym nic przeciwko. Albo chociaż grę, w której chodzi o to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie. Ceebot to zmodyfikowany Colobot. Jednak Colobot jest według mnie lepszy. A co do tematu: nikt ci tu nie poda linka (regulamin). Poza tym to nie taki problem znaleźć tą grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi