Harv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Nie są to różne obiekty, tylko tekstury. Trawa, różności. Są tu także backgroundy - kosmiczne, dziwne, piękne i brzydkie. Ikonki - około 150 (32x32) Jest tam także 100 ładnych drzew w rzucie platformowym. Link: http://rapidshare.com/files/153995668/GRAPHICPACK.rar Paczka 2, animacje: http://rapidshare.com/files/156846533/ANIMATIONS.rar http://www.sendspace.pl/file/UaQ4XCVR/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 juz zasysam!! Ciekawi mnie jaka jakość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 rapidshit. Any chance na inny link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 A myślałem, że to Twoje;p Ogólnie bardzo ciekawe grafiki, jeżeli czegoś nie dam rady sam zrobić, to możliwe, że skorzystam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Stasiu ma racje, rapid is kompletne goovno (tak anglicy to pisza :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dzięki, przyda mi się do map do CSa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 O co chodzi wam z tym rapidem, moim zdaniem to najlepszy uploader. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dokładnie :) . W miarę szybki i jedynie limit 1 ściąganie na raz z 1 ip :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Marmocie, właśnie dlatego Wam to uploaduję, dostaję 3 punkty za download :D Podzielam Wasze zdanie. Co macie do RS? Jedyne ograniczenie to 1 plik naraz. Miesiąc temu zwiększyli limit prędkości do 200kb/s ;) Chyba. Zapomniałem dodać jedno: w większości folderów są pliki Autors. Umieście w Creditsach autorów, proszę. Jeśli nie ma tego pliku, autorem jest Inet Software. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ach, jak ja nienawidze Rapidshara arghhh :bash: . Jak uda mi się ściągnąć i zobaczyć to ocenię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No tak.Wolicie z megauplada i instalować toolbary >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Fire, edytuje się headera jaki wysyła przeglądarka tak aby megaupload widział toolbara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Korzystam często z Megaupload i od pewnego czasu (3 miesiące?) nie trzeba żadnego toolbara instalować, można jeden po drugim plik ssać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Rapidshare? o_O Chcesz zarobić na nas czy jak? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Kolejna paczka. Tym razem animacje: trawa, woda, wybuchy, eksplozje itp. http://rapidshare.com/files/156846533/ANIMATIONS.rar http://www.sendspace.pl/file/UaQ4XCVR/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Rypany sendspace, ściąga mi zaledwie 60KB/s, i na dodatek co ok. 10s staje na ok. 6s :/ Ściągnęło się. Pierwszy raz w życiu plik ważący zaledwie 10MB ściągał mi się 10 minut... A graficzki takie se :P Niektóre eksplozje ciekawe. Ponadto niektóre archiwa uszkodzone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dziękować za wstawkę. ściąga mi zaledwie 60KB/s Burżuju ty wstrętny! Ja się cieszę gdy 20kbps leci! ;[ Przyjdę w nocy i ukradnę Ci internet. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Dziękować za wstawkę. Burżuju ty wstrętny! Ja się cieszę gdy 20kbps leci! ;[ Przyjdę w nocy i ukradnę Ci internet. ;[ Mi nie kradnij ;( ja mam premium na RS i po 500kbps sciagam Fajne paki, moglbys porobic maski alpha do tych animacji wybuchow pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Miesiąc temu zwiększyli limit prędkości do 200kb/s ;) Chyba. Ja na rapidzie mam limit 70kb/s. Gdzie indziej mogę pobierać coś koło 150kb/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi