Phoenix Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witajcie! Mam pytanie odnoście konsol. Otóż zastanawiam się nad zbudowaniem takiej, ale nie wiem dokładnie jak na układ scalony zgrać jakąś treść ( czytaj gre). Chciałem się też zapytać w czym pisze się gry pod konsole i jak można je "wypalać"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 "Marzenie ściętej głowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Heh, sądziłem, że będzie bardziej wyczerpująca odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Na pewno nie w GML'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ale można w C++ już był poruszony temat o grach na PS2...potrzeba pewnie skrzynki developerskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 "Marzenie ściętej głowy" Schowaj się. Ja uważam, że można coś takiego samemu zrobić, trzeba tylko umiejętności i czasu. @up: Schowaj się, nie trzeba. http://www.ps2dev.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 "Marzenie ściętej głowy" Na internecie można znaleźć poradnik, jak taką konsolę zbudować (jakiś rok temu widziałem). Podobno to kosztuje ok. 1000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Poszukaj na elektroda.pl, na pewno są tam jakieś proste konstrukcje konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Na internecie można znaleźć poradnik, jak taką konsolę zbudować (jakiś rok temu widziałem). Podobno to kosztuje ok. 1000zł. To już nie lepiej zainwetsować w gotową jakąś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Wiem że można zainwestować w konsole np Xbox, ale ja chciałbym się sprawdzić czy umiem coś zrobić na wyższym poziomie wtajemniczenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Obczaj sobie to: http://www.gameinstitute.com/courses.php?coursedisplay=121 Sądzę, że to nie jest robota dla 14-latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jaklub, lepiej brać tutki z Elektrody, bo są tam przystosowane do polskich warunków. W USA masz inne napięcie niż w Polsce chociażby. Zresztą, widziałem kiedyś tutek na zrobienie prostej konsoli na Elektrodzie. Kupuje się pewien układ za jakieś 80zł i się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Konsola Ci w głowie, zrób najpierw to: http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1116904 albo chociaż to http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1118377 Jeśli tego dla Ciebie jest trudne to nie gadaj o konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi