g-Enjoy Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jeśli mogę prosić, podrzućcie mi link do jakiegoś sklepu online gdzie mógłbym kupić Orange Box'a na x360. Nie mam ochoty grać w żadne gry na pececie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jeeeju, to ostatnie zdanie takie dołujące jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jeeeju, to ostatnie zdanie takie dołujące jest. To już Twój problem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Orange Box na 360 jest beznadziejny, bo nie jest updatowany. Na przykład taki Team Fortress 2 - wersja na PC jest po 3 sporych updatach dodających nowe bronie i osiągnięcia, a wersja na 360 to dalej podstawka. Co do sklepów: http://www.ceneo.pl/958154 http://www.ceneo.pl/1435170 Najciekawsza wydaje się ta oferta: http://www.komputronik.pl/Gry_i_edukacja/G...06,cpsrc,ceneo/ - sprawdzony sklep i niska cena, ale akurat nakład wyczerpany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 marmot, jak masz xbox live, to se mozesz updaowac a updaowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Wiem co to xbox live ._. . Po prostu, nigdy nie słyszałem, żeby wyszły updaty Team Fortress 2 do wersji na 360. Co najwyżej drobne poprawki, ale na pewno nie było Goldrush Update, Pyro Update czy Heavy Update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jeeeju, to ostatnie zdanie takie dołujące jest. Pozdrawiam. Oświadczam, że niniejszym zginąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 @Marmot: Update wprowadzający wymienione przez Ciebie dodatki ma się pojawić jeszcze w tym roku również na X360. Takie przynajmniej jest stanowisko Valve. Co do sklepu - najlepiej kupować (oprócz Allegro) w Sklepie PSX Extreme i Ultimie. PS. Pamięta mnie ktoś na tym forum jeszcze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Oświadczam, że niniejszym zginąłem. Zapłacę za pogrzeb. Amen. Wiem co to xbox live ._. . Po prostu, nigdy nie słyszałem, żeby wyszły updaty Team Fortress 2 do wersji na 360. Co najwyżej drobne poprawki, ale na pewno nie było Goldrush Update, Pyro Update czy Heavy Update. Nie mam w co grać na moim 360, mam tylko Rock Band i Rock Band 2, więc chcę kupić Orange Box'a. Kupię i zobaczymy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Mam w swoim sklepie nówkę sztukę za 70zł + przesyłka, mogę ci sprzedać. Chyba, że przyjedziesz do Szczecina :) Jeżeli jesteś zainteresowany, to pisz na PW Niestety strona jeszcze w przygotowaniu www.byte-box.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Mam w swoim sklepie nówkę sztukę za 70zł + przesyłka, mogę ci sprzedać. Chyba, że przyjedziesz do Szczecina :) Jeżeli jesteś zainteresowany, to pisz na PW Niestety strona jeszcze w przygotowaniu www.byte-box.pl Mogę wpaść do Szczecina, z resztą i tak mam blisko ze Szczecinka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 OKi dam Ci na PW numer prywatny na kom. Jak będziesz to zadzwonisz :) bo na sklepie może być brachol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 OKi dam Ci na PW numer prywatny na kom. Jak będziesz to zadzwonisz :) bo na sklepie może być brachol. No i znalazłem sklep w którym będę kupował gry na x'a, masz może też coś na Wii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Na Wii niestety na razie nie mam :) Mały zbyt jest nistety i póki co nie opłaca mi się. Sklep istnieje dopiero 2 miesiące :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Na Wii niestety na razie nie mam :) Mały zbyt jest nistety i póki co nie opłaca mi się. Sklep istnieje dopiero 2 miesiące :D Przynajmniej na x'a macie. Dobra, będę za tydzień. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi