Ithardo Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Gram z kolegą, który mieszka 2 domy dalej w Halo (Trial),i on jak zrobi serwer to do niego wchodzą ,a jak ja zrobię serwer to nikt nie może wejść ,nawet próbował mój kumpel wejść ale połączenie się zrywało a mamy neostrade o tej samej szybkości wie ktoś czemu tak się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Może to wina firewalla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 albo routera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Przez wirsusy też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Albo neostrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Bagno, naucz się czytać. Koledze działa a też ma neostradę. Wina leży po stronie routera pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No to co ja mam zrobić ??Kupić nowy, a neta mam z sąsiadem ;/ Może to wina firewalla? I to nie wina firewalla jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi