Rewlisz Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ta wersja jest lepsza, ale minusy to: - za małe okno - nie używaj get_integer czy inne takie podczas wpisywania ilości sek czy minut - dodaj przeciąganie okienka lub dodaj jego obramowanie ( normalne takie jak mają zwykłe aplikacje) Ogółem 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 1. Linków nie umiesz robić ;P ? 2. Nie da się przeciągać okienka 3. Badziewne wpisywanie czasu - kurde nie umiesz zrobić jakby edytora tekstowego 4. Efekt najazdu myszy na guzik OK jest większy niż sam guzik :P 5. W czasie "odliczania" nie wiadomo, na ile jest ustawiony minutnik - widać, ile czasu zostało do następnego 6. Jak wpiszę np. 100 sekund, to program powinien automatycznie poprawić to na 1 minutę i 40 sekund... 7. Jeśli program ma własne okienko to wcale nie znaczy, że jest fajny. Dużo lepsze jest Win API... I na zakończenie: program nieprzydatny. W Operze jest wbudowany dużo lepszy odświeżacz niż Twój program, do Firefoxa mogę se dodatek doinstalować. IE nie biorę pod uwagę, bo nie sądzę, aby świadomy człowiek używał tejże przeglądarki... :P PS: "dodano zabezpieczenie przed dekompilacją" Kto by chciał taki denny programik dekompilować ;F ? Ale ja to i tak mogę zdekompilować ^_^ A przynajmniej połowicznie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Lol, bardzo nieprzydatne! Zalety [+] Dobre chęci autora Wady [-] Po co to komu, jak są pluginy do przęglądarek!? Ocena: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi