lukasspore Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ostatnio zrobiłęm logo do mojej nowej gry Death Gun. Proszę o propozycje co zmienić a co jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 zrob bardziej wklesle bo to ledwo widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 1. Denny antyaliasing (niby jest, a niby go nie ma...) 2. Bardziej wypukły napis. 3. I ta "otoczka" (to, na czym jest ten napis) niech też będzia jakaś...? Uwupuklona? Ewentualnie poszarpana, trochę dziwnie to wyglada, porysowany zardzewiały napis na idealnie okrągłym tle... 4. Popraw napis, bo ja przeczytałem z początku "Death Glin". 5. No i zmień teksturę tej rdzy, no dole. Bo na górze jest "ostra", a na dole rozmyta... I na koniec: 6. Najpierw zrób grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Mi w sumie tylko przeszkadzają krawędzie. Jakieś to sztuuuuuczne. Poza tym, ładnie;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Mi też się podoba, uwzględniając błędy które wypisał Dawidds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Teraz ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ciemnosc widze, widze ciemnosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tło w menu będzie ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ten napis zrob bardziej ciemny bo taki daltonista jak ja bedzie mial problem z tego przeczytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ja w tej sprawie ze to deczko za ciemne jest, podkrec kontrast albo cos... -litery ciemne, tlo liter jasniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Baldurka mi przypomina. Jest zdecydowanie lepiej od pierwszej. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Całość jeszcze minimalnie przyciemnij. I popraw tą czcionkę, bo ja dalej tam widzę "Death Glin"... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 I dookoła gunu trochę rozmyta tekstura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ogólnie chyba zbyt rozmyte toto jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi