M@ti002 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Witam. Mam problem. Po wlaczeniu komputera wlaczam firefoxa, wszystko jest super fajnie. Nic ciekawego nie ma (np. nowych postow na gmc :P) to zamykam firefoxa i wlaczam gre. Poprzechodze kilka misji/questow, wylaczam gre, wlaczam przegladarke i... nic sie nie laduje "wtf?" sobie mysle. Wpisuje "gmclan.org" - nic. Pisze "zakonczono", wchodze na inne strony - to samo. "Hmm. Juz kiedys mialem problem z ff, sprobuje prze internet explorera. Pisze "Ladowanie strony nie powiodlo sie" czy cos w tym guscie. Aby wejsc na neta musze zrestertowac system. Co moze byc przyczyna? Moze mieliscie podobny problem. Wlasnie skanuje calego kompa, zobaczymy czy cos wykryje ;) A i uprzedzam posty typu "przeinstaluj winde" - wolalbym nie :/ Niestety sa takie gry ktore maja savy "w sobie" (nie wiem jak, ale widocznie mozliwe) Z gory dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 to jak teraz piszesz? :[ aaa przeinstaluj winde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 przeinstaluj winde :) ja gdy mialem ten problem (podobny, poprostu strony sie ladowaly ale nie calkowicie) ojciec mi wytlumaczyl ze to wina za malej ilosci pamie ci fizycznej... albo wirtualnej... eeeee... cos z pamiecia, moze masz wo gole ddr (czy co tam uzywac) uszkodzone ??? Poxipol, ahihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 to jak teraz piszesz? :['-.- Załamać się idzie :(... To jest po konkretnej grze, czy po każdej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 może to wyda się głupie, ale też często tak mam, wtedy uruchamiam ponownie utorrenta i internet normalnie działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 '-.- Załamać się idzie :(... To jest po konkretnej grze, czy po każdej? Kazdej :/ EDIT: Jednak po okreslonym czasie sie psuje. Na szczescie za okolo 5,6 razem sie udaje odczytac stronke, bo juz zaczyna szwankowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Może wina Windowsa, mi też się tak działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Może sprawdź, czy nie masz ustawionego proxy przypadkiem w preferencjach Firefoxa. Jak tak, to je wywal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 To samo :hmmm: Blagam pomozcie bo to zaczyna byc irytujace jak przegladniesz kilka stron po czym nie mozesz wiecej. Jak jakis limit... :/ I to nie bedzie wina ustawien ff bo z ie jest to samo :/ EDIT: I to nie wina netu bo sie okazalo ze w laptopie jest (router) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A może robak ? Kiedyś miałem problem bo kilka stron mi nie wczytywało. Okazało się, że to był robak który usunąłem combofixem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ja miałem kiedyś takie problemy z modemem :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi