Exigo Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Mam kłopot, jak w temacie pisze... chodzi o sieć P2P, a dokładniej o program FlashGet. Problem jest taki, że pobierając używa tylko jeden adres IP. Mówiąc kolokwialnie po prostu sobie "wybiera" jakiegoś użytkownika, i tylko z nim się łączy, inaczej tak jakby "użytkuje" wyłącznie jego na dwie strony - pobiera i wysyła dane... o czym to świadczy? Jest to chamskie gdyż ściąga wyłącznie ok. 4 kb/s <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Mam kłopot, jak w temacie pisze... chodzi o sieć P2P, a dokładniej o program FlashGet. Problem jest taki, że pobierając używa tylko jeden adres IP. Mówiąc kolokwialnie po prostu sobie "wybiera" jakiegoś użytkownika, i tylko z nim się łączy, inaczej tak jakby "użytkuje" wyłącznie jego na dwie strony - pobiera i wysyła dane... o czym to świadczy? Jest to chamskie gdyż ściąga wyłącznie ok. 4 kb/s <_< FlashGet to akceleator pobierania a nie klient sieci p2p Enjoy your stupidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 I tu się mylisz mistrzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 I tu się mylisz mistrzu... Enjoy your stupidy http://pl.wikipedia.org/wiki/Flashget FlashGet (do wersji 0.76 z 6 lutego 2000 r. jako JetCar) ? menedżer pobierania plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Enjoy your stupidy http://pl.wikipedia.org/wiki/Flashget wszyscy jesteśmy debile * Od wersji 1.8 wbudowany klient protokołu bittorrent. * Od wersji 1.8.4 wbudowany klient protokołu eMule/ed2k. Wersja której używałem nie postada tego typu 'usprawnień' Od siebie dodam iż polecam zmiane klienta - flashget do tego typu zadań to dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 afff, wprowadziliście mnie w błąd ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 wszyscy jesteśmy debile O... nie prawda. To WY jesteście debile. Ja się nie wliczam. :3 Wracając do tematu. Polecacie zmienić program?... Może i jest to najlepsze rozwiązanie, ale niestety nie wchodzi w rolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 O... nie prawda. To WY jesteście debile. Ja się nie wliczam. :3 Tak, ty jesteś pr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Wracając do tematu. Polecacie zmienić program?... Może i jest to najlepsze rozwiązanie, ale niestety nie wchodzi w rolę. Bo się używa klientów p2p dedykowanych konkretnej sieci, a nie takie wszystko w jednym. Chcesz torrent? Bierz uTorrent. Chcesz eDonkey albo Kad? Bierz eMule. Itd. itd. A tak offtopicowo Wersja 1.9.6 naraża użytkowników na infekcje programem trojańskim, który następnie zamienia program w Trojan-Download'era. cholernie miło wiedzieć ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Wy wszyscy jesteście poje*. Was nie trzeba sądzić, was trzeba leczyć :D Kto nie widział psów to niech se obejrzy :P P.S. Żebyś przypadkiem się nie zgorszył 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi