Dawka83 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tymon jak to nie :P. YXE chwilowo nic tam nie ma bo jest to moja prywatna subdomena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to po co ma sprawdzac zabezpieczenia strony jak nie ma strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tymon, zhakaj bloga bagna, bo jego wpisy są żalowe. Za dużo młodzieńczego buntu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tymon jak to nie :P. YXE chwilowo nic tam nie ma bo jest to moja prywatna subdomena.No nie, od 29 zeszłego miesiąca skrypt bez zmian. Ukrycie configa na rootcie to cienka sztuczka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ale jednak (chyba) go nie wyciągniesz z tamtą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tymek, challenge for You! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A zaraz będzie link do całej strony :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tymon, może i masz rację. Tyle, że na tej stronie wyraźnie pisze: "Początkujący". Nigdzie nie napisałem, że jestem pro, poprostu zrobiłem swoją stronkę by odzwierciedlała moje umiejętności na ten moment. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 ale jednak (chyba) go nie wyciągniesz z tamtą...Hasło ma dużo dużych iksów. Arkarius, ja Ci nic nie zarzucam. Mówię co o tym myślę - i to cała filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czyli że po prostu wykminiłeś hasło Tymon, tak? Nie ma ich dużo przecież, tylko troszke, chociaż zależy jak na to patrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Rozumiem, że teraz mam wrzucić źródło strony do uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 wystarczy ze mu wyslesz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Już to robiłem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Http://mare.cba.pl/blog - werja alpha mojego bloga, jeszcze nie umiem zrobic atomatycznego rss, ale jak narazie prezentuje sie niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pojęcie "nieźle" względnym jest. Mi na przykład nie przypadły do gustu napisy położone wręcz jeden na drugim. Nie wspominając o layoucie, który jest fe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No to może coś zaproponujesz, Tymon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Heh tymon było by to niesamowite gdybyś nie znał hasła jeszcze przed rozpoczęciem haxowania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 http://herbatniki.hpu.pl/ Zapraszam na oficjalną stronę herbatników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Heh tymon było by to niesamowite gdybyś nie znał hasła jeszcze przed rozpoczęciem haxowania ^^O zgrozo: więc jest! Dobra, nie chce mi się męczyć i przekonywać: zabezpiecz modules/upload.php bo można Ci wcisnąć dowolny skrypt. Na przykład taki: https://gmclan.org/uploader/152/291110_php_ediakar_bug.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dzięki temu wbiłeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 mnie tez pax bodajze tak zalatwil na starym uploaderze :D co jak co ale trzeba dobrze zabezpieczac skrypty sciagajace i ladujace strony, bo to najwieksza furtka do zrodel plikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Najlepsze jest to ze nie wiem skat ten uploader się tam wziął... Dobra poleciał do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 tymon no to jedziesz sprawdź moje zabezpieczenia ^^ http://edkr.pl Po co sprawdzać zabezpieczenia ? Sądząc po tym : Wybież interesującą cię stronę. Raczej nikt nie będzie chciał jej ''hackować'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 gdzie ty masz "Wybież" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Masz jeszcze XSSa na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Gdzie w którym skrypcie :o ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Masz jeszcze XSSa na stronie. Tobie się chce tego szukać? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jak mi się nudzi: tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja też tak chcę umieć ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 o jezu, idź Tymon popisz jakieś głupie klasy popisz i sprzedaj na codecanyon.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi