Snake Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nah, po wyłączeniu wszystkich rozszerzeń nadal to samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 widocznie opera nie interpretuje atrybutu 'size' w tagu 'pre', naprawię to. Cieszę się że strona się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Erm, to jest Chrome :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 no to i opera i chromek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Może. Ja też mam chrome i mam tak samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Też mam chromka, to samo :P A tak to bardzo ładnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 łamanie linii w operze i chrome naprawione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Teraz jest git - nic nie wyjeżdża ^_)^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Klik! Oto moja stronka portfolio :). E: Jeśliby były jakieś błedy proszę o pokazanie ich na ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Z grafiką nawet nie jest źle ;-) , a kod z deka ssie. Konwencja nazewnictwa powinna być po angielsku, a nie jakieś mieszane dziwne słówka. Za dużo javascriptów, naliczyłem samych 7 od scrolla, w tym kilka chyba nie używanych. Nie używamy eventów javascriptu w HTMLu, od tego masz element.onFocus = blur; Na koniec dodam, że kodowanie masz złe (UTF-8 BOM) Ogólnie ++ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ale masz napisane na górze: początkujący webmaster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ok, poprawiłem kilka błędów także validator html i css nie znajduje nic. Powywalałem trochę tych js no i poprawiłem nazewnictwo. Myślę że powinno być lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Pomyśl o przesiadce na HTML 5. Wygodniejszy i bardziej przyszłościowy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Arkarius: Ile chcesz za stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guv Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Golodir - Forum o tworzeniu gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nudna, oprawa graficzna to totalne dno. Polecam: HHStyle.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Strona teamu Kopytko Arts. Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://z0r.pl @Darlix: A no tak... Dzieci w wieku 12 lat jeszcze słuchają syfu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 bagno: muzyka to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje, bo zaczyna sie flamewar. poza tym jak bardzo innysm syfem jest hiphop od japonskiego syfu gdzie koty wyja? zadna - muzyki lepszej od innych sie po prostu nie szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ej, przestańcie stawiać strony na gotowych skryptach, co? Bo już nie mam komu sprawdzać zabezpieczeń. Arkarius, za bardzo efekciarskie jak na portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 mi miales, i nie sprawdzales :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A tego to nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Arkarius -> Mi sie tam podoba :D Bardzo ładne, bajeranckie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 @Tymon, czemu sądzisz, że za bardzo efekciarska? Robiłem ją z myślą żeby pokazać co umiem, a gdzie jak nie na tego typu stronie mogę to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 @Tymon, czemu sądzisz, że za bardzo efekciarska? Robiłem ją z myślą żeby pokazać co umiem, a gdzie jak nie na tego typu stronie mogę to zrobić? To przewijanie tekstu w malutkich okienkach jest przesadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No tak, ale gdzie indziej miałby pokazać umiejętność przewijania tekstu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Projektując jako pierwszy scrolla w myszy komputerowej. Arkarius, zabrzmi to brutalnie, ale: w taki wypadku niewiele umiesz. Inną drogą: na portfolio i tak niewiele zaprezentujesz. Pomijając oczywiście odnośniki do innych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tymon no to jedziesz sprawdź moje zabezpieczenia ^^ http://edkr.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 index of / to nie strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dawka83. I tak ostatnio nic nie zmieniłeś na stronie, więc po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi