BartekGMClan Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Gra jest dość fajna, tylko musisz trochę zmienić grafę bohatera (jakoś mi się nie podoba) Grafa: 4/5 Fabuła: 3/5 (Al-Ijad :P ) Dam ci 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Co jest nie tak w grafice bohatera? Kontury, zarysy munduru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 tak wlasciwie to wszystko... i zarys, i kontury, i wypelnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 heh nie jestem za dobrym grafikiem :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 to se jakiegos znajdz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Albo znajdź grafika lub naucz się robić grafikę w jakimś programie graficznym. Pozdro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 wiadomo, grafike to zawsze w programie graficznym :) sie przyjrzelem, a tu mnie krew az ze powalila :) fajna krew :) najlepsza jest nikasa z A.L.I.E.N.S. wez ta uzyj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ta krew jest chyba z Metal Slug 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 wiadomo, ale ladnie wyglada na topdownach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 co? krew nie jest ściągana z niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 nie twoja tylko nikasa -_- tylko absolutny, kompletny noob by sciagnal z czegos spritowana krew :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No zagrałem w grę A.L.I.E.N.S. i krew jakoś mnie za bardzo nie podnieciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Bardzo fajna gierka, 5/5 Tylko grafa ludzika troche odrzuca no i przydałoby sie żeby backgroundy były ze sobą "połączone" np. tak jak w tibii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mazo Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 ale głupia w gorszą kurwa nie grałem kurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 głupi to ty jesteś i przestań klnąć na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 4 bo troche nie dopracowane ale wlozone starania i wysilek i wgl. ..... grafika - mogla by byc lepsza ale zaj****** pomysl. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 możesz powiedzieć co jest niedopracowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 nie dopracowane bordery backgroundow.... ja mowie moglo by byc lepsze ale jest dobre ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 tylko to? myślałem, że chodzi ci o bugi :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 bugi sa mniej wazne wedlug mnie wazniejsze jest wykonanie "artystyczne" w pierwszej kolejnosci ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 bugi sa mniej wazne wedlug mnie wazniejsze jest wykonanie "artystyczne" w pierwszej kolejnosci ;p Czasami bugi dla mnie są ważniejsze nie pamiętam w co to grałem ale nie dało się wyjść z gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 No oczywiscie taki bug to juz przesada ;] Ale mowie tu o "slabszych" bugach ktore np. robia tylko zla kolizja albo cos ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 świetna gra lecz jedynka miała lepszą fabułę. 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Fabuła jest praktycznie taka ja w 1 tylko tutaj bardziej szczegółowa, więc mi się wydaje, że w tej cześci jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi