Darlix Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Tytuł: Mroczna Twierdza: Początek Ciemności Gatunek: RPG/ top-down Fabuła: Są to lata kiedy ludzie wierzyli w różnych bogów i składali im ludzi w ofierze, w zamian za ofiarę (w zależności od Boga) Bóg dawał im deszcz i darował im życie... aż pewnego dnia pewien człowiek który miał zostać złożony w ofierze, uciekł strażnikom i zniszczył pomnik jednego z Bogów Ciemności. Bóg ten wściekł się i rzekł "Niech nastaną deszcze nie spokojne i nastąpi era ciemności!" i wtedy wszystko się zmieniło... Wtedy przybył do wioski Akatsuki dzielny wojownik z krainy Arrah. Akatsuki ma się zmierzyć w pojedynku z posłańcem Boga Ciemności o pokój na ziemi i aby wszystko wróciło do normy... Autorzy: Programowanie: Damian21, przerobiony przykład Psichixa Fabuła: Damian21 Grafika: Damian21, drzewa Sirluki Muzyka: Z Heroes Tryb gry: gra jednoosobowa, wolna gra Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Fajnie wyglądają screeny. W ogóle fajna sie zapowiada gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 To u góry w lewym rogu to mapa? Jak tak to czemu tam widać interface? O ile to jest inter face :) Gra się ciekawie zapowiada. Kiedy premiera ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 slabe, przyklad PsichiXa + inna grafa, ja tez korzystalem z jego przykladu, duuuuzo zmienilem, i dodalem od siebie a dostalem 3/5, lol, tak samo jak bylo z Kosmicznymi Wojownikami Markuza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 jeszcze nie wiem... a ten interface widać na mapie bo nie wiem jak to zrobić żeby go nie było widać... i po za tym nie jest dopracowany :) @Up: z przykładu jest tylko chodzenie i nic po za tym... <_< ale po to jest ten silnik żeby go przerabiać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Luudzie, opanujcie sie. Nie krytykujcie innych za to ze przerabiaja silniki, ja je po to daje zeby sie czemus przysluzyly, a nie zostaly ocenione i kisly w upku. Jak dla mnie to grafike drzewek zdecydowanie nalezy poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ale w tym problem że nie mogę dobrać tekstury trawy do tego typu gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ta pseudo-minimapa rządzi. Widać na niej dokładnie to, co na normalnym ekranie, tylko, że mniejsze Oo A co de tematu to nie wiem, po co nam to pokazujesz. Nie zaszpanujesz, bo kod z silnika. A my nie będziemy z napięciem oczekiwać na tą grę, bo nic w niej na razie nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ta minimapa to view pomniejszonej mapy rzeczywistej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Fabułę podałeś, ale nic nie wiadomo o tym, jak będzie wyglądała rozgrywka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Zapowiedz nie zła, nie dobra. Grafika do wymiany, niektóre elementy są złe. Fabuła trochę dziwna. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ta pseudo-minimapa rządzi. Widać na niej dokładnie to, co na normalnym ekranie, tylko, że mniejsze Oo Czyżby drugi view przeskalowany? ;/ Damian: Zobaczysz jak ci zacznie potem to ścinać ( jak już nie zaczęło ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 @Damian Ja nic do Ciebie nie mam za to, ze przerobiles ten silnik, tylko do reszty, jak ja przerobilem to bylo wiekie halo, a jak przerobil markuz i NIC nie zmienil prucz grafiki to od razu bylo Super.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 i aby wszystko wróciło do normy... czyli wracamy do starych dobrych ofiar z ludzi aby reszty bogow nie wku... ...rzyć :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 @UP: No pewnie :) Ale całej fabuły nie podałem tylko wstawiłem HappyEnd z wielokropkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Fabuła taka sobie,... jakaś taka kiczowata, ogólnie rzecz biorąc prosta i przewidywalna jakoby rodem z filmów familijnych dla pięciolatków. Nie wspomnę o tytule, z tym to w ogóle fantazjowałeś. Jeśli miałbym oceniać grę na 'dzień dobry' wraz ze screenami, nie brzmiało by to optymizmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi