PRT Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Tak spobie wszedłem na forum i postanowiłem zrobic może jakąś gierke :P ;] i już problem ;] Tak a wiec mam tło(background0) ;] i chce zeby przy nacisnięciu na object ono sie zmieniło na (background1). wiem gdzie to wpisywac itd ale dokladnie jak brzmi komenda ;] Jakbym czegos zapomnial napsiac to dopisze w edycie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 background_index[0]=nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 ok juz dziala :D a powiedzcie mi jak w kodzie napisac zeby obiekt stal sie niewidoczny :D Ostatnia rzecz i id erobic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 niewidoczny visible=0 widoczny visible=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi