Exigo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Mam pytanie. Czy znacie jakiś konweter który zmienia format *.pov na inny?... chodzi mi głównie o te "popularne", czyli 3ds, obj itd... Szukałem i znaleźć nie mogę, więc się pytam. :D Edit: Dobra, sam znalazłem. XD Zamykam temat jak by co. Kurde... wznawiam temat, gdyż za ten program trzeba zapłacić.. Szukałem następnego, ale nic nie ma... :/ Więc..., pytam jeszcze raz. Znacie jakiś darmowy konweter?... (więcej info macie wyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Wydaję mi się że quick 3d miał obsułgę formatu pov ale nie jestem pewny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jak nie ma napisz własny... Innym szukającym ułatwisz życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi