fisz7 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Potrzebuje grafiki jakiegoś terrorysty najlepiej z gory takiego jak w przykladzie Zmiana i przeładowanie broni. Coś w tym stylu za wszystkie grafiki serdecznie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Masz tutaj terrorystę od góry. Rozmiar 42x42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 hahaha!! terrorysta?! z prostokątem i niebiesko-żółtymi kolorami?! gz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Masz tutaj innego, bez broni. I jeszcze jedno- po pierwsze, zaawansowanym grafikiem nie jestem, obrazek rysowałem w 5 minut, a rysuję go tylko dlatego, że chcę pomóc fiszowi, bo jak na razie widzę to nie ma zbyt dużo chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 no spoko,ale w ogóle kolory terrorystyczne xd i dlaczego jak nic nie trzyma to widać jak by...erm,modlił się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 lol jak to jest terrorysta to ja anioł :lol2: wogóle gdzie cienowanie? I tak 5 min to dużo jak na narysowanie ludzika Obrazek zrobiłem takiego w 3 min :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Bo ten ziom się modli do allaha ;p. A tak poza tym to ja go nie narysowałem w 2 minuty :P. A tak poza poza tym, to paweł ten twój to wygląda jak czołg albo wieżyczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 ty jesteś czołg :P No i po co ten post? Dostajesz Warna Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A ty Nikas jak jesteś taki cwaniak to sam narysuj terrorystę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 nudziło mi się masz , taki sobie achmed 32x32 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi