Ryba24 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Chodzi o klikam w prawo kursor jest po prawej stronie ileśtam pikseli od hero klikam lewo to kursor jest po lewej stornie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ale kursor jako obrazek czy położenie myszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 wogóle nie rozumiem Twojego problemu;/ Weź opisz to trochę normalniejszym językiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 O lmp ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Chyba LPM. GML if( mouse_check_button_pressed( mb_left ) ) { window_mouse_set( hero.x - 32, hero.y ); } else if( mouse_check_button_pressed( mb_right ) ) { window_mouse_set( hero.x + 32, hero.y ); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Mam zamiast myszki obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A ja zamiast mózgu maszynę do czytania w myślach. Mów po kolei o co Ci chodzi bo nikt Cię nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Przepraszam właśnie chodzi mi oto że mam myszkę i mam ręce i głowe ludzika które są zawsze obrócone w kierunku myszki gdy chodzi się ludzikiem w lewo i prawo gdy jest w prawo jest wszystko ok a gdy w lewo to jest do gury nogami Tak powinno być lecz pomyślałem że jeśli myszka będzie odwrócona w drugim kierunku to będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Hm, po prostu zmień image_xscale obrazków w zależności czy patrzy w lewo czy w prawo. Więc wartości 1 i -1 wchodzą w grę. Nie za bardzo wiem jak jest to u Ciebie zrobione, ale powinno pomóc. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ja to zawsze rozwiązywałem mniej więcej tak: GML //step if mouse_x>x image_xscale=1 else image_xscale=-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi